Kategóriák
Szolgáltatás

A WDH páramentesítő készülékek előnyei

Kiváló minőség, alacsony áramfogyasztás. Ez jellemzi a WDH páramentesítő készülékek mindegyikét. Rendkívül gyorsan helyreállítják az optimális páratartalmat a lakásban azáltal, hogy elszívják a fölösleges nedvességet a levegőből, így a pára nem tud lecsapódni.

Megakadályozzák a penészfoltok kialakulását a falakon, a már meglévő foltokat pedig eltüntetik a tápanyag megvonásával. A WDH 520-as párátlanító mosható antibakteriális szűrővel rendelkezik, amelynek segítségével a por, a szöszök nagy része is eltávolítható a levegőből.

Egy 25 liter kapacitású tartály tartozik hozzá, így akár két, egymás melletti kisebb helyiség párátlanítására is alkalmas lehet. A beépített jelzőfény rendszernek köszönhetően, kikapcsol a készülék, amint a tartály megtelik, így a túlfolyástól sem kell tartani.

Ha szeretne megszabadulni a gombáktól, a levegőben áramló különböző baktériumoktól és nem utolsósorban szeretne lakásában friss, tiszta levegőt belélegezni, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni a WDH páramentesítő készülékek egyikét!