Kategóriák
Szolgáltatás

Amikor Briggs motort raknak egy fűnyíró traktorba

Annak ellenére, hogy nagyon kellemes látványt tud nyújtani egy szép és ápolt kert, igaz lehet a mondás, mely szerint  „Kis kert kis gond, nagy kert nagy gond. Ahhoz, hogy a házukhoz tartozó kert esztétikus látványt nyújtson, sokan választják azt a megoldást, hogy a jelentős részét fűmaggal szórják be. Annak ellenére, hogy ez egy jó és praktikus lépés lehet, amikor beköszönt a jó idő, bizony sokszor elő kell majd vennünk a fűnyírót annak érdekében, hogy mindig ideális méretű legyen a gyepünk. Ritka dolognak számít az, hogy valaki élvezi a fűnyírást, a legtöbb ember ezt bizony nyűgként éli meg. Sok esetben tényleg egy időigényes és a talaj egyenetlenségéből adódóan akár komoly erőfeszítést igénylő tevékenység lehet a fűnyírás, ám ha megtaláljuk a megfelelő gépet, akár gyorsan és egyszerűen is el lehet érni azt, hogy a pázsitunk megfelelő méretűvé váljon!

Jó megoldás lehet egy nagyobb kert esetében az, ha egy igazán nagyteljesítményű fűnyírót választunk. Ilyenkor érdemes azonban már azon is elgondolkodni, hogy nem-e megérné egyből egy fűnyíró traktort vásárolni, mellyel valóban nagyon hatékonyan lehet levágni a gyepünket, ráadásul jóval rövidebb idő alatt, mint egy kézi fűnyíró esetében. Azoknak, akik már meghozták azt a döntést, hogy nem adják alább, és befektetnek egy fűnyíró traktorba, mutatjuk is a legjobb választást! Ilyen motorral nem meglepő, hogy mire képes egy fűnyíró traktor. A linkelt oldalon egy olyan fűnyíró gépet találhatsz, ami Briggs motorral van ellátva. Aki egy kicsit is ismeri a márkát, az tisztába lehet azzal, hogy ez a név már magában biztosíték lehet a tökéletes teljesítményre. Akik még nem járatosok a témában, azoknak elmondjuk, hogy az amerikai Briggs motorok kimondottan elismert márkának tekinthetőek, különösen, ha kerti gépekről van szó.

A fenti linken található fűnyíró traktor igazán megbízható társ lehet a kerti munkákban. Majdnem 5 km/h-val is képes előre haladni, és vágni a füvet, és hála a 130 l-es fűgyűjtő tartájának, nem kell majd olyan sokszor megállni és kiüríteni azt. Vágási magasságát tetszés szerint lehet majd beállítani 30mm és 90 mm között. Vágószéllessége is említésre méltó, hiszen 62 cm-es sávokban képes dolgozni, a kényelmes munkavégzésről pedig az önjáró üzemmód fog gondoskodni.

Árukat tekintve, egy fűnyíró traktor mindig nagyobb beruházásnak számít, de amennyiben tényleg sok időt kell a fűnyírásra áldozni, ez a befektetés biztos meg fog majd térülni! Az Emaik.hu weboldalán többféle fűnyíró traktor között is tudsz majd válogatni. Ne feledd, egy ilyen géppel akár még jó buli is lehet a kertünk gondozása, nem csak nyűg!