Kategóriák
Szolgáltatás

Az olasz fagylaltok utánozhatatlan ízét Budapesten is lehet élvezni

Az olyan weboldalakon, mint a hiszteriafagylalt.hu megnézheti, hogy Budapesten hol lehet kézműves olasz fagyit kapni. A hiszteriafagylalt családi vállalkozás keretein belül már 25 éve értékesíti a fagylaltokat. Magas minőségi alapanyagok felhasználásával sikerük töretlen. A WestEnd-ben 1999-ben nyitották meg üzletüket, ahol helyben készítik a fagylaltokat. 2008 óta Tápiószecsőn működtetik a referenciacukrászatukat ahol egész évben megkóstolhatjuk a finom kézműves fagylaltjaikat. Többféle tégely méretben az olasz fagylalt nagykerben tovább értékesítésre is megvásárolhatók a fagylaltok számtalan ízvilágban. Klasszikus, szezonális gyümölcsös, variegált fagylaltkülönlegességek szerepelnek a kínálatban. A több mint 50 ízben megvásárolható fagylaltok. mindig frissen készülnek, így a vásárlók nagy örömére akár egész évben elérhetők. A fagylaltok természetes alapanyagokból készülnek és a gyümölcs fagylaltok minimális gyümölcstartalma 40%.

Jégkrémet valamint kézműves fagylaltot kínálnak viszonteladóknak. A jégkrémeket ipari technológiával. készítik. A jégkrémek mesterséges anyagot, tartósítószert, ízfokozókat és habosítót tartalmaznak. A jégkrémek a kézműves fagylaltoknál alacsonyabb élvezeti értéket képviselnek. A kézműves fagylaltok készítésénél fokozottan odafigyelnek a természetes alapanyagok felhasználására és a tartósítószermentességre. A fagylaltok egyedi díszítéssel, kis volumenben kaphatók. Az elkészült tégelyek között két egyforma soha nem létezik pontosan azért, mert kézművesfagylaltokat értékesítenek és készítenek partnereiknek.

A kézműves fagylaltok vásárlása során érdemes odafigyelni arra, hogy milyen alapanyagból készülnek. A legmagasabb minőségi szintet képviselő alapanyagok felhasználása elsődleges a hisztériafagylaltnál. Callebaut csokoládét, mascarponet, állati tejszínt és vajat is felhasználnak a gyártás során. Gyártáskor a fagylaltokat Carpigiani pasztőrizálóval és érlelővel készítik. A fagylaltokat Carpigiani Labotronic RTX 20/100 fagyasztóban tárolják és használják a sokkolót minden tégely esetében. A magas minőségű géppark hozzásegíti a vállalkozást, hogy folyamatosan magas minőségű termékeket gyártsanak. A fagylaltokat minden esetben rendelésre készítik, így teljesen kizárt, hogy ne friss fagylaltot kapjunk áruszállításkor. Raktárkészletet egyáltalán nem tartanak a fagylaltokból, így mindig friss árut rendelhetünk akár szezonon kívül is. Ha cukrászdát üzemeltetünk bárhol az országban, akkor érdemes a hisztériafagylalt által kínált termékeket előtérbe helyezni, ha kézműves fagylalt rendeléséről van szó.