Csakis dicsérni lehet a Roomba 980 porszívót

Az iRobot gyártója az elsők között volt, amelyik piacra dobta a forradalmi terméket, az automatikus működő porszívót. Találó névvel rukkolt elő a cég, hiszen a kis masina a Roomba robotporszívó nevet kapta.

Aki már látott egy ilyen gépecskét a szőnyegen, padlón fel és alá mozogni, az észrevehette, hogy ez sokszor olyan, mintha táncolna. Az egyik legkedveltebb Roomba robotporszívó a 605-es modell, amelyik tökéletes munkát végez egy 50-60 négyzetméteres lakásban. Aki valóban ad a minőségre, és nem szeretne több százezer Forintot költeni, annak az iRobot 605 robotporszívó mellett kell döntenie, amelyik ideális társ lehet a mindennapokban. Azok is akik megunták már a hangos, nehezen kezelhető, szűk, kis helyen nem is használható régi porszívót, mindenképp a Roomba robotporszívó fajtát kell válasszák.

Ez kétségtelenül roppant hatékonyan porszívózza fel a teljes padlófelület, sőt, még a bútorok alatt és a szegélyek mentén is takarít. Ez az ügyes Roomba robotporszívó hatásosságát a felépítésének köszönheti. A speciális külső a Roomba 980 modell erőssége is. Ennek hatékonysága a forgó oldalkeféknek tudható be, amelyeknek hála a Roomba 980 roppant jól tisztít a bútorok körül, valamint a falak mentén, a helyiség sarkaiban és a más, nehezen hozzáférhető helyeken is.

A Roomba 980 modernségét igazolja, hogy ez már rendelkezik a forradalmi Wall Follow rendszerrel, amivel a fal mentén kiváló munkát végez. Ezen kellékeken kívül, két egymással szembe forgó kefével is bír. A kütyü kihasználja a két egymással szembe forgó kefe alapelvét, amelyek a masina tisztítófejében vannak elhelyezve. A kiegészítők segítségével a Roomba 980 igazán precízen szedi fel a sok port és nagyobb morzsadarabokat is a padlóról. A szerkezet előnyeinek felsorolásakor nem szabad kifelejteni a páratlan szívó teljesítményt. A portartályban elhelyezkedő profi szívó motor kiszívja a keféken felgyülemlett finom port és az apróbb szennyeződéseket. Ezért is figyelhető meg, hogy amikor végez a robot, akkor az alján nem marad hajszál, por, szösz és semmi sem, amit a tulajnak manuálisan kellene eltávolítania.