Kategóriák
Szolgáltatás

Kutyafekhely használt pulóverből? Simán!

Sok kutyatartó esküszik a kutyafekhelyre, hiszen a kis kedvenceknek is fontos, hogy nyugodtan kipihenjék a nap fáradalmait. Nem igazán lehet megfelelően pihenni egy kemény padlón, ezt a legtöbb gazdi is át érzi. A kutyusok sok esetben a szennyes ruhakupac tetején alusszák legmélyebb álmukat, hiszen minden egyes ruhadarabnak gazdi illata van. A ruhakupac a legtöbb esetben a kutyusok által még összetúrásra is kerül, hiszen a legillatosabb darabra vadásznak.

Azok a gazdik, akik szeretnék magukat megkímélni a szennyes ruhakupacok körüli további teendőktől talán kipróbálhatják a használt pulóverből készült kutyafekhelyet. A fekhely elkészítésére ma már több oldalon is rábukkanhatunk az interneten. Ha éppen nincsen otthon tömőanyagunk, akkor több pulóvert is bevethetünk a fekhely elkészítéséhez, hiszen a használt pulcsi még a fekhely kitöméséhez is szuper jó. Nem kell nagy varrótudomány ahhoz, hogy a pulcsik ujját kitömjük és összevarrjuk a két végén. Ezután már csak a fekhely alját kell elkészíteni, amihez tökéletes lesz a pulcsi eleje és a háta. Ha ezeket is összevarrjuk, majd kitömjük, akkor már csak a fekhely végső összeállítása lehet a célunk.

Ha nem szeretne házilagos megoldással kutyafekhelyet, akkor az allatwebshop.hu oldalán számtalan terméket meg lehet vásárolni. Természetesen minden kutyus a gazdi mellett aludna legszívesebben, de ha nem szeretnénk élni ezzel a megoldással és készíteni sem szeretnénk fekhelyet, akkor a webshopban bátran körülnézhetünk. Minden esetben tervezzünk előre, amikor vásárolunk, hiszen kölyökkutyák esetében érdemes a jelenlegi termeténél nagyobb fekhelyet vásárolni, ami majd felnőtt eb korában is tökéletesen megfelelő lesz. Felesleges plusz költségekbe verni magunkat, hiszen a fekhelyek éveken keresztül kitartanak, így csak annak tisztántartásáról, mosásáról kell mindig időben gondoskodni. Amennyiben szőnyegpadlóra helyezzük a fekhelyet, úgy választhatunk nyugodtan vékonyabb alvó alkalmatosságot is kedvencünknek. Ha például az előszobai mázas kerámián jelöljük ki kedvencünk fekhelyét, akkor érdemesebb a vastagabb meleg fekhelyek között körülnézni.