A mio inozitol fokozza a termékenységet

A szervezetünk inzulinhormonja a vércukorszint csökkentéséért felel. Sajnos a mai modern világban egyre nagyobb a cukorbetegségben szenvedők száma.

A cukorbetegség egy nagyon komoly probléma, aminek során az optimális sejtműködés nem valósulhat meg, a vércukorszint pedig ijesztően megugrik. Van azonban megoldás a betegség enyhítésére, amit a természetből nyert mio inozitol biztosít. A mio inozitolt tartalmazó készítmények jótékony hatással vannak a szervezetünkre, amit nagyszerűen bizonyít, hogy gyorsan helyreállítják a vér megfelelő cukorszintjét és a felborult hormonháztartást is. Számos pozitív tulajdonságai között szerepel az is, hogy a has tájékán lévő zsírtöbbletet lebontja, a hölgyek nagy megelégedésére. Azoknak, akik már régóta szeretnének gyermeket, ám mégsem sikerül teherbe esniük, érdemes kipróbálniuk a mio inozitol tartalmú termékeket, hiszen azok bizonyítottan fokozzák a termékenységet, a vetélések kockázatát pedig nagymértékben csökkentik.

Tudta azt, hogy a depresszió, a csökkent libidó és a krónikus fáradtság is sok esetben egy okra vezethető vissza? A szóban forgó kiváltó tényező az alacsony progeszteron szint, ami az ösztrogéndominancia miatt alakul ki. Szerencsére a progeszteron pótlás természetesen manapság már bárkinek könnyen elérhető. A progeszteront pótolhatjuk külsőleg és belsőleg is, csak rajtunk áll, hogy melyiket választjuk. Abban az esetben, ha az utóbbira szavazunk, a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők garmadája vár tárt karokkal minket.

Nyugodt szívvel dönthetünk a progeszteront tartalmazó hüvelykapszula mellett is, hiszen így a hatóanyagok azonnal felszívódnak és bekerülnek a véráramba, ahol kifejthetik a jótékony hatásukat. A külső módszerrel véghezvitt megoldás lényege a krémekben rejlik. A bőrfelületre felvitt krém bekerül a kötőszövetbe, majd a véráramba. A progeszteron pótlás természetesen könnyen megvalósítható akkor is, ha úgy döntünk, egészséges életmódra váltunk, aminek keretén belül fokozott figyelmet kell szentelni a napi E-vitamin bevitelének.