Breaking News

Reiki Réka

Reiki Réka nem csak a reiki kezelésekhez ért

Reiki Réka weboldalán keresztül akár te is jelentkezhetsz egy reiki tanfolyamra, hogy bele láss az alternatív gyógyászat mesterségébe. Energetikai kezelések teljes tárháza található meg. Reiki, Arolo Tifar, szellemi gerincállítás, szellemgyógyászat. Blokkoldások közül a Metamorf masszázs, a Dzsuna masszázs, az OH-kártya terápia. Elérhető a Munay-Ki és a tarot kártya elemzés is. Láthatjuk, hogy Reiki Réka számtalan megoldást kínál a problémák és betegségek leküzdésére.

A reiki tanfolyamokra bárki jelentkezhet, hiszen mindenki képes elsajátítani a módszert.  A tanfolyamokon elsajátítható az életmód maga, amely már eleve pozitív változást hozhat bárkinek az életébe. Emellett a tanfolyamokon résztvevők megtanulják harmonizálni az aurát és elsajátítják a csakra tisztítást. A reiki tanfolyamon a kézrátétellel gyógyítás módszerét is átadja Reiki Réka. A tanfolyamokon akár nyáron is részt lehet venni és természetesen több fajta tanfolyam is indul.

Akik a Reiki mellett teszik le voksukat azok sokkal ellenállóbbak lesznek embertársaiknál, könnyebben leküzdik és akár teljesen ki is zárják életükből a stresszt. Védekezhetnek a lég- és környezetszennyezés ellen és a manapság oly divatos kemikáliákkal szemben is, amely az élelmiszerekben találhatók meg. Megértőbb, szeretetteljesebb és harmonikusabb életmódot folytathat az, aki elvégzi a Reiki tanfolyamot.

A tanfolyamokat a reiki fokozatnak megfelelően lehet elvégezni. A reiki 1 tanfolyamon meditációk és gyakorlatok segítségével rá lehet hangolódni az isteni energiára és el lehet sajátítani a kézrátétel alapjait. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők testi problémákat tudnak majd kezelni és a fájdalmakat is képesek lesznek megszüntetni. A reiki 2 tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek az ételek és italok rezgésszámát megemelni. Pszichomatikus problémákat kezelnek, majd képesek lesznek energiát küldeni. Legyen ez egy műtét vagy akár egy vizsga, esetleg egy interjú. Érdemes ezt a nyarat a tanfolyamokra szánni, ha már egyszer eldöntöttük, hogy a reikit mindenképpen szeretnénk elsajátítani.