fehér fa könyvespolcok

Tagadhatatlanul gyönyörűek a fehér fa könyvespolcok

Az olvasás soha nem megy ki a divatból. Még mindig sokan nyúlnak a könyvek után esti pihenés gyanánt, és a könyvtáraknak sem kell egyelőre attól félniük, hogy bezárásra ítéltettek. Ugyan az olvasási szokások sokat változtak, és kedvezőbb áruk, valamint helytakarékosságuk miatt az ebook-ok hatalmas népszerűségnek örvendenek, de még mindig többen vannak, akik a frissen nyomtatott könyv-illatért rajonganak.

 

Ahhoz, hogy kedvenceid méltó helyet kapjanak a lakásban, nélkülözhetetlen a megfelelő könyvespolc. Ez az igazi könyvmolyoknak rendszerint a méretben is optimális típust jelenti. A választáskor azonban számos más szempont is előtérbe kerülhet. Cikkünkben most ezeknek járunk utána.

Natúr vagy fehér?

 

A natúr könyvespolcok leginkább a klasszikus és a rusztikus lakberendezési stílushoz illeszkednek. A fehér színű modellek kitűnő választásnak bizonyulnak a kis alapterületű helyiségekbe, de akkor is megállják a helyüket, ha a vidék romantikájához, vagy egy fiatalos, lendületes enteriőrbe keresed a megfelelő könyvespolcot. Érdemes megnézned ezeket a fehér fából készült könyvespolcokat a Natúr Fabútor weboldalán!

 

Tömörfa könyvespolcok izgalmas stílusokban

 

A tömörfa bútorok reneszánszukat élik, és a lapra szerelt megoldások helyett mind többen szeretnének időtálló minőséget otthonuk részeként tudni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben otthonuk stílusa alapján keresnek könyvespolcot is. A skandináv természetesség és a fenyő tökéletesen passzolnak egymáshoz. A már hazánkban is megtalálható loft ingatlanok magasba nyúló, modern jellegét adják vissza a kifejezetten loft könyvespolcok. A térelválasztóként is jól működő bútordarab nemcsak könyvek, hanem dekorációs elemek elhelyezésére is tökéletesen alkalmas.

 

Emeld ki kedvenceid fehér könyvesszekrénnyel!

 

A fehér könyvespolcok vitathatatlanul divatosnak számítanak. Elfelejtheted a sötét polcok mélyén megbújó könyveket, hiszen a fehér szín egyfajta keretbe foglalja olvasmány-élményeid. Érdemes körültekintően megválasztani a méretet, ha ugyanis falod a könyveket, akkor jó eséllyel újabb és újabb lakók érkeznek majd a polcokra. Nem baj, ha egyelőre szabad helyek is akadnak, egy-egy stílusos dekorációval kitölthetők addig, amíg nem költöznek be az új olvasmányok.

Vélemény, hozzászólás?