Breaking News

BPA mentes kulacs a folyadék pótlására

A folyadékpótlás rendkívül lényeges, tehát nem szabad sohasem megfeledkezni róla. Főleg nyáron szükséges sokat inni, mert a nagy melegben még hamarabb kiszárad a szervezet.

Egy játékos és színes BPA mentes kulacs remek ötlet annak érdekében, hogy a gyermekének folyton a keze ügyében legyen a finom tea vagy víz. Ennek megvásárlása érdekében, látogasson el az akabiajatek.hu internetes boltba, ahol megtalálható az Equarium BPA mentes kulacs, 600 ml űrtartalommal! Kíváncsi kisembereknek készült ez a kulacs, olyanoknak, akik betekintést szeretnének nyerni a víz alatti világ rejtelmeibe.

A kupakja 100%-ban szivárgásmentes záródást biztosít, nagyon könnyű, egyszerűen magával tudja vinni minden csöppség. A mintája figyelemfelkeltő, ezáltal mindig emlékeztetni fog az elengedhetetlen folyadékpótlásra. BPA mentes Eastman Tritan műanyagból van gyártva. Minden kicsinek rendelkeznie kell legalább egy BPA mentes kulacs kellékkel és akkor soha nem fog megszomjazni. Egyszerűen megvásárolhatja a webáruházból ezt az árucikket.