Breaking News

Hova tegyük a hálószoba szekrényt?

Általában a szekrény a hálószoba szerves része. Ez lehet egy kis szekrény vagy egy tágas hálószoba szekrény. Fontos része a hálószobának az ágy melletti éjjeliszekrény egy komód, és ha még mindig van elegendő helyünk egyfésülködőasztal is jó választás. A televíziót vagy a komódra tesszük, de a falra is felszerelhetjükkivéve, ha a szabad falfelülethez praktikusabb hálószoba szekrényt állítanunk. Ha még mindig van helyünk, esetleg egy kényelmes fotellel is kényeztetethetjük magunkat.

Mindenesetre jobb, ha a hálószoba szekrénythelytakarékosan a falhoz tesszük, egy másik nagyszerű lehetőség egy sarokszekrény.

A hálószoba szekrényt nem ajánlatos az ablak melletti fal közelében elhelyezni, mert ebben az esetben annak tartalmát nem fogja eléggé megvilágítani a napfény. A legjobb, ha a hálószoba szekrény az ablakkal szemben lévő fal közelében vagy az ablak oldalán lévő fal közelében helyezzük el.

Persze a hálószobában a bútorok elrendezése nem olyan könnyű feladat, és még bonyolultabbá válik, amikor egy kicsi hálószobáról van szó.

Nehéz elrendezni a hálószobábana szükséges bútorokat úgy, hogy kényelmes és harmonikus legyen, ugyanakkor elegendő hely maradjon ágyunk megközelítésére.