Breaking News

buvohely

Ilyen búvóhelyeket találhatsz Budapesten

Ha még soha nem láttál búvóhelyet a fővárosban, akkor a budapestbuvohely.hu weboldalon megnézheted, hogy hogyan néznek ki.  A fővárosban megtalálható búvóhelyek akár néhány órára vagy éjszakára is kibérelhetők igény szerint. A partnerünkkel eltöltött idő sokunk számára fontos. Ennek az együtt töltött időnek tökéletesnek kell lennie. Egymás kényeztetésére tökéletes búvóhelyet kell találni, ahol zavartalanul együtt tölthetünk pár órát kedvesünkkel. A budapesti lakások mindegyike igényes és tiszta. A szolgáltatás igénybevétele teljesen biztonságos, hiszen pénz visszafizetési garanciát vállalnak. A szállásokat nagyon egyszerűen telefonon keresztül le lehet foglalni pár másodperc alatt.

Ha felhívjuk a weboldalon elérhető telefonszámot akkor oda kell figyelni, hogy ne rejtett számról telefonáljunk. A foglalásokat csak így tudják elfogadni. A búvóhelyekről sok fontos információ található meg a Facebook oldalon is.  A telefonhívás során pontosan egyeztetésre kerül, hogy melyik lakást, melyik időpontban szeretnénk igénybe venni. Hosszú hétvégékre is lehetőség van a lakásokat bérbe venni, így érdemes a hosszúhétvégéket is kihasználni. A cég teljesen diszkréten kezeli a foglalásokat, így tulajdonképpen a négy fal között marad, hogy milyen kapcsolatban állunk partnerünkkel. A cég számára fontos, hogy igényes környezetet biztosítson a pároknak, hiszen az együtt töltött időnek tökéletesnek kell lennie. A lakások színvonalára garanciát vállalnak és tényleg azt kapjuk amit a képeken látunk. A lakásokba prostituáltakat és ittas embereket nem engednek be, így a lakások igényessége folyamatosan fenntartható.

 

A lakások felszerelése két fő részére tökéletes. Ágynemű, törölköző, WiFi kapcsolat, törölköző, tisztálkodó felszerelések és különféle készülékek érhetők el mindegyik lakásban. A fürdőszobákban hajszárító, tusfürdő megtalálható, így azt nem. feltétlenül szükséges magunkkal vinni. A szórakozási lehetőségek is adottak, hiszen DVD lejátszó és mini-hifi is elhelyezésre került a kényelmes búvóhelyeken. A hálószobákban franciaágyak kerültek elhelyezésre a magas szintű kényelem érdekében. A diszkrét búvóhelyek a főváros különböző pontjain érhetők el, így biztosan mindenki megtalálja a számára szimpatikus helyen fekvő búvóhelyet.