Breaking News

Károsítja-e a hajat a mindennapos hajmosás?

A főszabály az, hogy ha ép a haj és a fejbőr, ezek nem károsodhatnak attól, ha minden nap hajat mosunk. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy megfelelő sampont használunk-e, mivel a haj állagát a hajmosás igénybe veszi (hiszen a sampon egy kémiai összetételű késztermék), illetve a vizes haj kifésülése is megterhelő lehet a fejbőr és a haj számára.

Ha nem érzi elég dúsnak a haját, elkezdett ritkulni a haja vagy elérte Önt is a kopaszodás, akkor van egy jó hírünk az Ön számára:

A hajbeültetés végleges megoldást jelenthet a kopaszodásra és a hajritkulás jeleinek eltüntetésére.

A hajbeültetés alapelve az, hogy a fej olyan területéről (oldalsó és tarkó rész) vesznek ki hajtüsző egységeket, amelyek ellenállóak a kopaszodással szemben, így azok nem hullanak ki a hajhiányos területről.

A megfelelő tapasztalattal és műtéti precizitással végzett hajátültetés-hajbeültetés után teljesen valódi és természetes hatás érhető el.

A Sikos Hajbeültetés Klinikán olyan ultra-kifinomult műtéti eljárásokat alkalmaznak, amely a hajszálcsoportok-hajtüsző egységek (graftok) nagy nagyítással történő kivételét, feldolgozását, teljesen atraumatikus kezelését és beültetési technikáját jelenti.

A Sikos Plasztikai Sebészet által végzett hajátültetés (hajbeültetés) a hajon kívül más szőrzet pótlására, dúsítására is jól alkalmazható. A graftok átültetését olyan speciális módon végezzük, hogy a kinövő hajszál mindenben megfelel a befogadóhely kívánalmainak, így el tudjuk végezni a szemöldök pótlását, a szempilla beültetését, vagy akár a hiányos, ritkás bajusz vagy szakáll dúsítását is. Az arcszőrzet pótlásnál az eredetivel megegyező erősségű, tartású szőrzetet biztosítunk, így a műtét után megjelenése hibátlan, esztétikus lesz.