Breaking News

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása egy helyen

Egy részletes szemészeti vizsgálatot követően, szeme aktuális állapotának pontos ismeretében megtudható, hogy nem kontraindukált-e a lézeres korrekciós műtét elvégzése.

Amennyiben az elvégzett alkalmassági vizsgálat alapján Önnél nem ellenjavallt a lézeres szemműtét elvégzése az is egyeztethető, hogy az Ön egyedi esetében melyik lézeres szemészeti beavatkozás elvégzésére van lehetőség.

Emellett azt is megtudhatja, hogy melyik az a szeme számára legelőnyösebb, refraktív sebészeti eljárás, amellyel várhatóan az elvárt mértékben korrigálható a látása.

A kíméletes lézeres látásjavító beavatkozások költségei az alkalmazott lézerek számától is függnek

Többféle műtéti eljárással, valamint az eljárás módjától függően egy vagy két lézerrel végzik el a kíméletes lézeres látásjavító beavatkozásokat.

A dioptria korrekciójára minden műtéttípus esetén egy csúcstechnológiás SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer lézerrel kerül sor, amelynek szemkövető technológiája a beavatkozás során végig tökéletes biztonságot garantál.

A kétlézeres beavatkozások másik, a lebenyképzési folyamat során alkalmazott modern lézere a Ziemer LDV Z8 femtoszekundumos lézer, amelyet egyedülálló módon, Magyarországon jelenleg csak a Budai Szemészeti Központban alkalmaznak.

Annak függvényében, hogy a választott lézeres beavatkozáshoz egy vagy két lézer alkalmazása szükséges, a kezelések árai akár jelentős mértékben is eltérhetnek egymástól

Minden esetben még a műtéti eljárás és kezelés típus kiválasztása előtt részletes tájékoztatást kap az egyes lézeres szemműtétekről, azok elvégzésének módjáról, valamint az egyes kezeléseket követő, várható gyógyulási folyamatról.

Amennyiben Ön is döntés előtt áll, ám szeretné a beavatkozások várható anyagi vonzatait is mérlegelni, Dr. Nagymihály Attila weboldalán egy helyen megnézheti, hogy milyen árbeli különbségek vannak az egyes lézeres szemműtét típusok között.

Az elérhető lézeres szemműtétek aktuális árai

Z Femto 7D – világszínvonalú lézeres dioptriakorrekciós kezelés. Mindkét szemen történő elvégzése esetén a két szemre összesen 660,000 Ft, letölthető kuponnal azonban a Z Femto 7D beavatkozás kedvezményesen is igénybe vehető 540,000 Ft-ért.

OptiLasik 7D – a 100%-ban fájdalommentes egy lézerrel végzett beavatkozás, mindkétkét szem lézeres dioptriakorrekciója esetén 400.000 Ft.

Zero-Touch 7D – a 7 dimenziós szemkövetéssel dolgozó, biztonságos egylézeres látásjavító műtét, a felszíni kezelések egyik legmodernebb, érintésmentes változata. Jelenleg 340.000 Ft költséggel kell számolnia, ha emellett a beavatkozás mellett dönt.

PRK 7D – hagyományos, mechanikus eszközzel valamint egy modern excimer lézerrel végzett kezelés, amely a két szem együttes műtéte esetén összesen 269.000 Forintba kerül, hosszú távú eredményei megegyeznek a többi, lebenyes eljárással dolgozó lézeres kezelésekével, ám a gyógyulási folyamata hosszabb.

Ha valakinek rendkívül egyenetlen a szaruhártya felszíne, akkor számára javasolt a hullámfront vezérelt 7D plus kezelések egyike. Ennek nincs külön felára, akinél ez a plusz kezelés szükséges, annál a korábban megjelölt árakon elvégzik a megfelelő beavatkozást.

A lézeres szemműtéteket követő kontrollvizsgálatok a műtétet követően 1 éven keresztül ingyenesen igénybe vehetőek

Mindezeken felül további állandó és szezonális kedvezményeket, vagy akár részletfizetési lehetőséget is igénybe vehet látáskorrekciós kezelése költségeinek csökkentéséhez. Szabaduljon meg fájdalommentesen és biztonságosan szemüvegétől, kontaktlencséjétől, élje át a keretek nélküli, éleslátás élményét.