Breaking News

Luxus környezet pár órára? Vigye magával partnerét is!

Csak egyetlen óra adódik arra, hogy a régóta várt buja kaland végre beteljesüljön? Ha nem megoldható mindez a saját lakásban, akkor a budapesti búvóhelyek ideális választásnak bizonyulnak. Mindegy, hogy harmadikkal keressük a boldogságot, vagy a házasságban töltött éveket dobnánk fel az idegen környezet jelentette izgalmakkal, a Corvin plázánál pár órára is igénybe vehetjük a diszkrét lakás nyújtotta lehetőségeket.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló szolgáltatásokat igénybe vevők között sokan vannak, akik számára mindennél fontosabb a diszkréció. Senki nem szeretne bonyodalmakat, féltékeny feleségeket és ebből fakadó zűröket. Míg azonban a partner diszkréciójában biztosak lehetünk, addig sok esetben a kíváncsi tekintetekkel kapcsolatban már korántsem így van az. Nem véletlen, hogy a szállodai szobafoglalás a buja kalandok kapcsán egyre kevésbé népszerű, s erre természetesen a magas költségek is rátesznek egy lapáttal. A hátunk mögött összekuncogó recepciósok sem feltétlen teremtenek kényelmes szituációt.

A budapesti búvóhelyek ezzel szemben minden tekintetben a diszkréciót helyezik a fókuszba. Nem csak a Corvin plázánál elérhető luxus apartmantól várhatjuk el, hogy jól felszerelt, igényes környezetet teremtsen az együttlétekhez, hanem a főváros többi búvóhelyén is erre törekszik a szolgáltató. Természetesen bérlőként is fontos, hogy odafigyeljünk arra, kifogástalan állapotban hagyjuk a helyiségeket. Ugyan szigorú előírások vonatkoznak mind az ingatlan használatára, mind az oda vihető személyekre, de mindez azt szolgálja, hogy a szolgáltatást igénybe vevőként Ön is elégedett lehessen a búvóhelyek színvonalával.

A diszkréten megközelíthető apartmanok esetében nem kell attól tartani, hogy kíváncsi szomszédok kísérik majd nyomon az érkezést. Jó hír, hogy a belváros szívében megtalálható búvóhelyek bárhonnan egyszerűen megközelíthetőek, így ha a munkahelyi elfoglaltságok vagy két tárgyalás között adódik néhány óra, azt a partnerrel valóban kikapcsoló, igényes környezetben tölthesse. Előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges, erről ne feledkezzen meg! Ha biztos szeretne lenni abban, hogy a kiszemelt helyszín szabad lesz, akkor érdemes már két-három nappal korábban jelezni az érkezési szándékot. A fővárosi búvóhelyek akár több napos tartózkodásra is kiválóan alkalmasak, így ha nem lenne elég a kettesben töltött óra, akkor például egy buja hétvége erejéig is élvezhetik legközelebb egymás társaságát.