Breaking News

Myo inositol és kurkuma étrendkiegészítő a WTN-től

A legtöbb betegség kialakulásának rendszerint a gyulladás az oka, többek között ehhez vezethetőek vissza például a szív- és érrendszeri megbetegedések, az ízületi fájdalmak és a fogászati problémák is. Fontos tehát, hogy megelőzzük a gyulladások kialakulását, ehhez pedig garantáltan az egyik legjobb eszköz a Wise Tree Naturals által kifejlesztett kurkuma étrendkiegészítő, ami bizonyítottan kitűnő ellenszere a gyulladásszint emelkedésének.

A kurkuma spektrum névre keresztelt készítmény több szempontból is tökéletes választás lehet. Egyrészt tudományosan igazolt tény, hogy a víz-oldékonyságának köszönhetően, 27-szer hatékonyabb a hasonló termékeknél, másrészt viszont ez a nem mindennapi kurkuma étrendkiegészítő több olyan természetes összetevőt tartalmaz, ami még inkább fokozzák a kurkuminoidok hatékonyságát. Például a kurkuma étrendkiegészítő egyaránt tartalmaz rozmaringlevél és gyömbér, bazsalikom, feketebors, illetve indiai tömjénfa és fenyőkéreg kivonatot is.

Ezek együttes erejével a WTN kurkuma spektrum messze felülmúlja az átlagos hatást. Hasonlóan kimagasló teljesítményről beszélhetünk a Wise Tree Naturals más készítményeivel kapcsolatban is. Jó példa erre az alfa-liponsav és a myo inositol párosításából létrehozott WTN myo-inozitol komplex nevű kapszulacsomag, amelyik mindenekelőtt a kiegyensúlyozott hormonműködés beállításában nyújt hatalmas segítséget. Ezen étrend kiegészítő által időben megelőzhetjük az inzulinhormonok csökkenését, így pedig a cukorbetegség kialakulásának is elejét vehetjük.

Lévén, hogy a tablettában található myo inositol komponens bizonyítottan normalizálhatja a vérben lévő cukorszintet, rendszeres fogyasztása nemcsak megelőzés szempontjából javasolt, hanem ugyancsak eredményesen alkalmazható a már meglévő betegség kezelésére is. Ráadásul a kurkuma spektrumhoz hasonlóan, a myo inositol és az alfa-liponsav kombinálásával készült kapszula is bizonyítottan megelőzi a versenytársak hasonló készítményeit, így ha Ön valóban hatékony megoldásokat keres, akkor csakis a WTN termékeket választja!