Breaking News

zuhanyoszlop

A zuhanyoszlop hőmérséklet zárral bír

Sokan nem szeretnek fürödni, mert azt egy időigényes tevékenységnek tartják. Ehelyett sokkal praktikusabbnak vélik a zuhanyzást, ami bizonyos eszközöknek köszönhetően még élvezetesebbé, gyorsabbá és energiatakarékosabbá válhat.

Egy speciális zuhanyoszlop segítségével a fent említett előnyök egytől egyig garantáltak. A modern zuhanyoszlop egyik alaptulajdonsága, hogy képes kiegyenlíteni a víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, illetve tartósan garantálja a felhasználó által megadott víz hőmérsékletet. A tartósság is fő adottság, ugyanis ez képes a többszöri elzárással és megnyitással is megbirkózni.

A zuhanyoszlop egyediségét igazolja, hogy rendelkezik a hőmérséklet zárral, ami előre beállított 38 °C hőmérsékleten lép működésbe. A kelléken egy speciális vezérlőfej van, amely meggátolja az akaratlan vízhőmérséklet változtatást. A blokkoló gombot benyomva lehetséges csak a fej elfordítása. Nem is vitatható, hogy egy ilyen zuhanyoszlop a víz- és energiatakarékosság egyik legprofibb eszköze. Ezzel jóval kevesebb a vízveszteség, mint például a kézi szabályozás esetén.