Szaftos történet: Hadházyról vall egy roma prostituált! Videó!

Szaftos történet birtokába jutott szerkesztőségünk, amelyben Hadházy Ákost egy roma származású prostituált azzal vádolja meg, hogy eddig nem volt baja a romákkal, hiszen hozzá is szexuális kapcsolat fűzte, valamint elmondja azt is, hogy Hadházy komolyra akarta fordítani a viszonyukat, még a kutyája chippeltetését is kifizette a lány helyett, akire egyébként egy szexpartnerkereső oldalon talált rá.

A roma lány videóvallomásában felteszi kérdésként, hogy most vajon miért vizsgálódik a roma önkormányzatnál Hadházy, hiszen eddig szoros kapcsolat fűzte őket egymáshoz…

Szerkesztőségünkhöz jegyzőkönyveket is eljuttattak, melyek arról tanúskodnak, hogy Hadházynak egy Melitta nevű roma prostituálttal volt viszonya, akihez gyengéd szálak is fűzték.

A hozzánk eljuttatott jegyzőkönyvi vallomásokról sajnos nem tudni, hogy kik állították össze, mint ahogyan az is kérdéses, hogy kik készítették a videót, bár nyilván lehetnek haragosai Hadházynak, hiszen az állatorvosi hivatása mellett politikai karrierjét is építgeti, leginkább azzal, hogy „kétes ügyeket” tálal a nyilvánosság elé.

A szekszárdi (jelenleg) LMP-s Hadházy legutóbbi állítása szerint fölösleges luxuskiadásokra pazarolják a pénzt az Országos Roma Önkormányzatnál, igaz, az ügyészség nem indított vizsgálatot a bejelentésére, a Fővárosi Főügyészség feljelentés kiegészítést rendelt el abban az eljárásban, amelyet Hadházy Ákos kezdeményezett az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) részvételével zajló Híd a munka világába program gyanús pénzköltései miatt.

Hadházynak azonban nem ez az első izgalmas akciója: két éve azt állította, hogy a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat. Az akkor még fideszes Hadházy az általa kirobbantott botrány után átigazolt az LMP –hez. Akkoriban Schiffer András, az LMP társelnöke megtisztelőnek nevezte, hogy Hadházy Ákos “odaáll az LMP mellé”. Kérdés, hogy most is annak tartaná-e.

 

Minden nyilatkozat névvel és címmel érkezett hozzánk…

 

Vissza hozott tartalom 2015 ből

Vélemény, hozzászólás?