zsalutábla

Fontos a minőségi zsalutábla beszerzése

Bizonyos munkafolyamatok csak akkor végezhetők el kellően gazdaságosan, ha első körben jelentősebb befektetés történik az alapanyagok beszerzése területén. A zsalutábla többféle kivitelben elérhető, de nem mindegy, hogy milyen típus lesz választva. Az építkezések számának megnövekedésével az igények is fokozódni kezdtek arra vonatkozóan, hogy olyan kiváló termékek álljanak rendelkezésre, amik többször felhasználhatók és jó eredménnyel szolgálnak. A betonelemek készítése általában kétféle módon történhet.

Az egyik az előre gyártott egységek összeszerelése, a másik pedig a helyben való öntés. Ez utóbbi esetben először a vasszerkezet lesz összeszerelve, majd következhet a PERI Birch zsalutábla elemekből a tartórész kialakítása. Ezen rendszer feladata, hogy megtartsa stabilan a betont, amíg az megköt. A termékek úgy lettek létrehozva, hogy a minél szélesebb területen legyenek bevethetők. Ennél fogva nem csak falak, de födémek kialakítására ugyanúgy alkalmasak. Egymásra kereszt irányba rétegelt nyír lemezekből áll össze a zsalutábla.

A felületét fenol filmbevonat borítja, ami vízzel és főzéssel szemben ellenállóvá teszi. A feladatának ellátása után a lebontás során a zsalutábla könnyedén elválik a betontól és mivel nem szívja meg magát, így deformálódásának esélye minimális, ezért bármikor újból felhasználható lesz. Az említett típus mellett a peri.hu weboldalon több hasonló termék megtalálható, amikkel ugyanúgy remekül lehet dolgozni. Érdemes alaposan felmérni a teljes zsalutábla kínálatot és igény szerint bevásárolni az alapanyagokból.

Vélemény, hozzászólás?