építőipari állvány

Biztonságot nyújtó építőipari állvány

Az építőiparban a hatékony munkavégzés mellett a biztonság mindig az elsődleges szempont. Az építőipari állvány ennek megfelelően olyan szerkezetek, ami lehetővé teszi a kivitelező részére, hogy magasabb helyeken dolgozzon bármilyen kockázatvállalás nélkül. A különféle szerkezeteket általában az építkezés elején vagy a felújítás során állítják fel és a munka befejeztével, az utolsó simításokat követően eltávolítják. Az építőipari állvány használata kihagyhatatlan, de nem mindegy, pontosan milyen típusú termékek lesznek a célnak megfelelően bevetve. A PERI UP Flex építőipari állvány kiváló választás több szempontból nézve. Az kialakítása rendkívül rugalmas, így még a legbonyolultabb homlokzat geometriákhoz is hozzáilleszthető.

Az egységes 25 cm-es rendszerraszter könnyed igazítást tesz lehetővé. A járószint felületek hézagmentes formában képezhetők ki. Ez az építőipari állvány különösen nagy teherbíró képességgel bír. A járótáblák közvetlenül a vízszintes hevederekre szerelhetők, a mezőhosszak pedig 25 cm-es raszterben változtathatók. Az építőipari állvány akár 6-os teherosztályig is használható terhelést elvisel. Az egyedi Gravity Lock kivitelnek hála a PERI UP Flex könnyű és biztonságos szerelést garantál. Az ékes hevederfej a rozetta nyílásba a saját súlyánál fogva rögzül bele.

Az állványrendszer minden tekintetben megfelel a vonatkozó európai szabványok előírásainak. Mindezen előnyök ismeretében nem kérdés, hogy melyik építőipari állvány az, amire megéri figyelmet szentelni, amikor építésről, vagy nagyobb volumenű felújításról van szó.

Vélemény, hozzászólás?