Állattartó sátor alkalmi vagy tartós jelleggel

Állattartó sátor alkalmi vagy tartós jelleggel

Néha szükség van lehetőleg minél gyorsabb, hatékonyabb és egyszerűbb megoldásokra. ezekre nyújt kiváló példát az állattartó sátor. Ennek a terméktípusnak az egyik kiemelt előnye, hogy minden olyan környezetben felhúzható, ahol a hagyományos építési módok nem jelenthetnek megoldást. Az olyan állatok, mint a szarvasmarhák, juhok, de a lovak is gyakran egész évben szabadon járnak és alszanak, egyedül télen van szükségük menedékre.

A téli szállások kiképzésre így van lehetőség akár utólagosan. Az állattartó sátor lehet alkalmi megoldás, vagy akár hosszabb távra szóló szállás. Ha csak szezonálisan van szükség a jelenlétére, akkor felesleges lenne egy hatalmas hodályt építeni tartós jelleggel, komoly beruházással, mivel annak a megtérülése túl hosszúra nyúlna, vagy meg sem történne végső soron. Ilyenkor jön jól az alternatíva minden szempontból. Választható állattartó sátor többféle kivitelben


Ami egyértelmű előnyöket felsorolhatunk az állattartó sátor mellett az mindenképpen az, hogy könnyen felhúzható, bármilyen környezetben bevethető, még olyan helyeken is, ahol tégla, vasbeton épületeket készíteni komoly beruházás lenne. A RICHEL gyártásában készülő Shelterall tárolósátrak nagyszilárdságú ovál-profilú acélcsövekből készülnek, amik és az egyedi kereszt technológiának hála van lehetőség hegesztés nélküli összeállításra. A állattartó sátor elérhető szigetelt verzióban zárt oromzattal, vagy nyitott végekkel tetszés szerint. A mellé járó 10 éves garancia biztosítja a vásárlókat, hogy biztosan nem nyúlnak mellé a befektetéssel. Ismerjük meg közelebbről ezeket a kivételes lehetőségeket a gravetti.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?