A vízvezeték szerelő már megvan, már csak a lépcső készítőt kell megtalálni

Ha épp egy házvásárlás után van az ember, akkor biztos, hogy tele van a feje új ötletekkel, új lehetőségekkel és tervekkel. Én és férjem éppen ilyen fázisban vagyunk most, hogy már megvettük az új otthont, de még nem vettük át és őrülten tervezgetünk, hogy mire majd odaérünk, hogy valóban a miénk lehet, addigra már minden szakemberrel le legyen beszélve, hogy mikor jön és meddig, mennyiért dolgozik. Mivel nem ez az első közös otthonunk, amit újítani kell, ezért pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos számunkra, hogy megfelelő sorrendben és módon vágjunk bele a felújításokba, hogy jó legyen az ütemezés mind az előrehaladás, mind pedig a pénzügyi rész egyenletessége és tervezhetősége szempontjából. Első lépésben az energetikai felújításokra koncentrálunk, beleértve az ablakcserét és a tetőszigetelést, és bizony a homlokzati hőszigetelés is ebben a körben készül majd el a tervek szerint. Ezt követi a fürdőszoba átalakítása és gyakorlatilag a konyha teljes kialakítása, mivel jelenleg csak egy mosogató és egy tűzhely van. A szakembereket illetően is jól állunk, mert a vízvezeték szerelő, a gázszerelő és a villanyos emberünk is megvan már a szerelésre. Tulajdonképpen már csak azt keressük, hogy ki fogja megcsinálni a lépcsőt – mert, hogy lépcsőházunk van, viszont lépcső még nincs benne. Annál jobb ez nekünk, hiszen így tényleg úgy fog kinézni, ahogy azt mi szeretnénk.

Nem egyszerű dolog manapság olyan szolgáltatókat találni, akire az ember szívesen rábízza az otthonát. Ha valaki sokat kér a munkájáért, az egyáltalán nem garancia arra, hogy igényesen is végzi el azt. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a burkolást magunk csináljuk meg, mert akkor biztos, hogy úgy fog kinézni, ahogy azt mi elvárnánk egy mestertől – ha meg nem, akkor legalább csak magunkat okolhatjuk. Némelyik burkolatot már ki is választottuk, de néhány még hátra van.

A többi mesterrel meg szerencsénk volt, mert villanyász az apósom, így természetes, hogy ő csinálja majd az elektromos munkálatokat a házban, míg gázszerelő is van a távolabbi rokonságban, aki szívesen vállalta, hogy intézi a kazánnal kapcsolatos ügyeket. A vízvezeték szerelő pedig úgy vált egyértelművé, hogy a közelmúltban, még a budapesti lakásunkban sajnos előfordult, hogy sos kellett hívni szerelőt, különben valószínűleg jól elázott volna az alsó szomszéd. Ekkor ismerkedtünk meg a vizgazfutesszerelo24.hu weboldallal és mivel nem csak azonnali segítséget vállalnak, hanem jól ütemezettet is, ezért most sem feledkeztünk meg róluk és velük vettük fel a kapcsolatot a vizes munkákkal kapcsolatosan.

A jó vízvezeték szerelő megtalálása kulcsfontosságú volt, mert van pár olyan változtatás, amit nem lehet csak úgy egyszerűen eszközölni – például, hogy hogyan viszünk vizet és hogyan visszük el a szennyvizet a szuterénből. Nekünk garancia kellett arra, hogy a vízvezeték szerelő ezt meg tudja nekünk oldani, mivel ez biztosítja, hogy úgy működjön hosszú távon a vízvezetékrendszerünk, ahogyan azt mi elképzeltük: hogy lenn is van egy mosdó. Azzal, hogy már megtapasztaltuk, hogy a vészhelyzetben mennyire jól lehetett számítani a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereire, egyértelmű volt a számunkra, hogy az új otthonunk kapcsán is őket fogjuk megkeresni, mert a szakértelem és a hozzáállás, amivel munkába fognak nagyon ritkán látott. Mi tökéletesen elégedettek voltunk velük az sos vízszerelés alkalmával, ezért biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másképp.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon részletes információkat találtunk a vízvezeték szerelés terén, tehát mielőtt újra felvettük velük a kapcsolatot, azért tudtunk még mi is tájékozódni annak ügyében, hogy pontosan milyen munkálatok fordulhatnak elő a vízvezeték szerelő munkája során, amiben ők segíteni tudnak nekünk. Szerencsésnek gondolom magamat, hogy csak olyan munkálat volt felsorolva, ami szóba kerül a házfelújítás kapcsán és mindenben tudunk tőlük segítséget kérni. Ahogy az a vizgazfutesszerelo24.hu oldalából is kiderül, már nagyon hosszú múltra tekint vissza a tevékenységük, tehát az, hogy mennyire magas szinten végzik a munkájukat talán nem igényel különösebb magyarázatot. Aki ilyen hosszú ideje a pályán van és folyamatosan követőben van az új trendekkel, új anyagokkal és új módszerekkel, az minden bizonnyal lelkiismeretes és magasan képzett, amellett, hogy igényes az általa elvégzett munkára.

A vizgazfutesszerelo24.hu szakembereitől nem csak az a jó, hogy olyan munkát kaphatunk, ami kifogástalan, hanem az is, hogy olyan számlát tudnak kiállítani, ami egyébként elszámoláshoz is alkalmas, ha mondjuk valamilyen pályázati pénzből, vagy valamilyen speciális hitelből gazdálkodunk. Mivel ez is kilátásban van, ezért fontos volt, hogy ne csak a munka legyen tiszta, hanem a mögötte lévő papírügyek is.

Ahogy pedig a nevükből is kiderül, itt nem csak vízvezeték szerelő szakemberek dolgoznak, hanem a háztartásban előforduló balesetek mindegyikével tudnak mit kezdeni, mert lehet az egy dugulás, egy csöpögő csap, vagy egy nem melegedő radiátor, bármelyikkel kapcsolatosan felkereshetjük a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát. Bár ahogy említettem, nálunk szerencsére adott a többi szakember családi fronton, azért jó tudni, hogy van kit hívni, ha mégis mást hozna az élet.

A vízvezeték szerelő szolgáltatásokra vonatkozóan a vizgazfutesszerelo24.hu egyébként rendszeresen frissíti a bejegyzéseit, amivel szerintem sokaknak segít eligazodni a különböző problémák és azoknak a különböző megoldásai között. A szakemberek által nyújtott tanácsok és útmutatások mindig hasznosak és ami talán még fontosabb: hitelesek mindazoknak, akik valamiért szeretnének egy kicsit jobban utána járni ezeknek a vizes, vagy gázos ügyeknek. Hiszen ez is tipikusan egy olyan terület, amiről az interneten aztán mindent meg lehet találni: a megoldást, aztán a megoldás totális ellentétét szintén megoldásként. Ember legyen a talpán, aki mindenféle szakértelem és korábbi tapasztalat nélkül el tudja dönteni, hogy melyik az igaz és melyik a téves út.

Így hát azt gondolom, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu csapatától segítséget kérni tényleg a legjobb döntést, amit csak meghozhatunk. Egy jó vízvezeték szerelő kezét nem érdemes elengedni, mert hát ne terem belőle minden fán. Én szerintem nem érdemes próbálgatni, biztosra kell menni, mert egy házfelújítás kapcsán minden költség ki van számolva és nem engedhetjük meg magunknak, hogy elsőre ne legyen tökéletes megoldás. A vizgazfutesszerelo24.hu csapatával azonban garantáltan az lesz, hiszen ők már bizonyítottak akkor, amikor ennél sokkal nagyobb volt a szükségünk és sokkal kiszolgáltatottabbak voltunk. Ha pedig mégis úgy hozná az élet, akkor egy csapás alatt megtaláltuk a vízvezeték szerelő által a gázszerelőt és a fűtésszerelőt is, ami már csak azért is jó, mert a tűzhelyünk gázüzemű lesz, a fűtésünk pedig gázkazánról működő radiátoros és padlófűtéses rendszer. Éppen ezért tényleg szükségünk lesz a legjobb szakemberekre, a vízvezeték szerelő mellett minden más egyéb szakterületen is. A vizgazfutesszerelo24.hu szerelői akkor is kiszállnak, ha azonnal kell a segítség, mert elázik a szomszéd, de akkor is jönnek, hogyha hozzánk hasonló módon előre szeretnétek időpontot egyeztetni egy nagyobb munka kapcsán. A lényeg csak annyi, hogy Pest megyében, vagy Budapesten legyetek és már ott is vannak nálatok.

Vélemény, hozzászólás?