Angyalok, akik emberként élnek – te is az vagy?

Az Angyalok köztünk élnek, talán nem is tudod, de önkéntelenül mondod, ha valaki kedves hozzád: “Te egy angyal vagy” … Esetleg, ha nagyon furcsának találod: “Te honnan, melyik bolygóról pottyantál ide..? “

Vagy ha valami mély igazságot mondanak: “Te olyan bölcs vagy!” …mert tőle valahogy hiteles, és egész nap hallgatnánk ősi igazságot hordó szavait. Akikhez ilyen módon viszonyulunk, lehetséges, hogy valójában “földre szállt angyalok” és éppen segítségünkre küldték őket az égi erők.

Nem is gondolnád milyen közel állsz az igazsághoz!

A földre született angyalok, Földangyalok és egyéb lények konkrét feladatokkal születnek emberi környezetbe, embertestben, fizikai lényük tompítja saját valójukat, még saját maguk számára is rejtély, de ez szükséges a beilleszkedéshez, és hogy elfogadható segítséget tudjon nyújtani az embereknek.

Vajon inkarnálódnak-e az angyalok emberi formában?
A válasz a lehető leghatározottabban igen. Számos ősi írás említést tesz erről, miként a a Biblia is írja: “Vigyázzatok, amikor idegeneket láttok vendégül, mert sokan vendégeltek meg így angyalokat, anélkül, hogy tudtak volna róla”.

Sokan élnek olyanok közöttünk, akiknek eredete nem e Földön található… Ebben az illuzórikus világban azonban, ahol különálló lényeknek látszunk, vannak külső sajátosságaink, amelyek megkülönböztetnek bennünket egymástól. Azok például, akik férfiként születtek, más energiákkal rendelkeznek, mint azok, akik nőként születtek. Annak, aki ideje nagy részét egy bárban tölti, és alkoholt iszik, más lesz a viselkedése, mint annak, aki ideje nagy részét meditációval és imával tölti.

Fénymunkások 
Energiamintázatunkra hatással vannak a helyek, ahol megfordulunk, az emberek, akikkel találkozunk, és a gondolatok, amiket gondolunk. Sok “fénymunkás” élt előző életeket más bolygókon, más dimenziókban. Hogy alkalmazkodni tudjanak a Földi életformához, előző élet emlékeket “kölcsönöztek” az Akasha krónikából. Ezek a kölcsönvett előző élet emlékek egyfajta ütközőként működnek, hogy a lélek tudja, mire számíthat ezen a bolygón. Az itteni agresszió, erőszak, és pesszimizmus szintjét nagyon magasnak tartják a galaxisokban.

Csillaglények
A csillaglények szeme általában mandulavágású, vagy félhold alakú. A legtöbb testet öltött csillaglény alacsony termetű, vékony és vékonycsontú. Arcvonásaik egyszerűek, és általában nagyon hétköznapi az öltözködésük. Mintha be akarnának olvadni a háttérbe, és nem akarnák felhívni magukra a figyelmet.

A csillaglények aurájában a testüktől kifelé mutató, szivárványszínű sugarak vannak. A csillaglényeknek nincs pontosabb életcéljuk, minthogy mindenkinek segítsenek, aki rászorul. Nagyon kevéssé tolerálják az őszintétlenséget és az erőszakot. Olyan bolygókról érkeztek, ahol az ilyesmi nem fordul elő, ezért nem tudnak mit kezdeni a hiteltelen, manipulatív vagy erőszakos emberekkel.

Pszichikus zavarokkal küzdhetnek
Mivel nincs megfelelő képességük a Földi problémák kezelésére, a testet öltött földönkívüliek gyakran küzdenek pszichiátriai zavarokkal. Bolygóikon más szokások uralkodnak a családi élet, gyermekszületés, szaporodás és szex terén, a csillaglények gyakran nem kötnek földi házasságot, és nem vállalnak gyerekeket. A lelkük mélyén tudják, hogy biológiai családjuk nem az “igazi” családjuk. Az inkarnálódott elementálok is a “földi angyalok” egy csoportját alkotják, akik szintén azért érkeztek ide, hogy segítsenek. Olyan emberek ők, akik az elementálok birodalmából származnak, ami a koboldokból, tündérekből, manókból és törpékből áll. A földi angyalok egy másik érdekes csoportját belépő szellemeknek hívják. Ez egy olyan lény, aki közös megegyezéssel egy kilépő lélek helyét foglalta el. A belépő szellem magasan fejlett spirituális lény, fénymunkás életcéllal. Miután megtörtént a csere, az illető barátai és családtagjai mind ilyen észrevételeket tesznek. “Annyira megváltoztál – mintha már nem is ismernélek!”


Te melyik csoporthoz tartozol? 

Köztünk élnek és talán saját maguk sincsenek tisztába lelkünk származásával, de érzik, hogy valami nem kerek a sorsukban. Erős késztetést éreznek az emberek, vagy környezetük megsegítésére, pozitív változására. Az élet ebben a formában nem tud sokáig fennmaradni, hacsak a nagy néptömegek nem változtatnak a környezetükhöz és egymáshoz való hozzáállásukon.

Elképzelhető, hogy Te is éltél már ilyen formában, vagy éppen most tartozol közéjük Isteni megbízásból jöttél a földre, felajánlva tanító és gyógyító energiádat. Doreen Virtue felismerő tesztjéből rájöhetsz, hogy testet öltött angyal, elementál vagy csillagember vagy akinek előző életei nem a földön telt. De lehet, hogy lélekváltó vagy bölcs lélek lakozik benned, aki nagy tudású varázsló, főpap, főpapnő vagy boszorkány.

 5 fő típusba sorolhatók a kiválasztott emberek 

1. Testet öltött, vagy Föld angyalok:

Külsejük: 
– szív alakú kedves arc, ívelt ajkak,ártatlanságot tükröző szemek;
– szőke vagy melírozott, szőkített haj;
– gyakori a súlyfelesleg.
– nehezen mondanak nemet kérésekre, nehezen kérnek;
– nagy fényes, aurájuk van;
– párkapcsolatban függőségi vagy szenvedélybeteg személyiségű társat választanak;
– világmegváltók;
– a szabályokat ritkán szegik meg;
– magas empátia és szociális érzékenység;
– az emberek ösztönösen is angyaloknak nevezik őket, az angyalos dolgokhoz vonzódás, angyalgyűjtemény;
– evéskényszer, csokoládéfüggőség.
Munkájukban is segítők. Pl.: pedagógus, ápoló, légi utaskísérő, szakács, családsegítő.
Csillagjegyeik leggyakrabban: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő lehetnek
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: Várj, mielőtt rögtön igent mondanál!

2. Testet öltött elementálok…

Külsejük: 
– ők a legfelismerhetőbbek, természeti lényekre hasonlítanak manók, koboldok, tündérek,sellők;
– nagy szemek, rövid, pisze orr,általában vörös haj;
– előreugró álkapocs,nagyon magas vagy nagyon alacsony termet
– játékosság, humorérzék, csintalanság;
– kreatívak, művészek;
– kelta beütés és érdeklődés;
– mágikus képességeik vannak;
– kerülik a nehéz munkát, szórakozni szeretnek, lelkesek;
– állatbarátok, természethez közel élnek vidék, zöldövezet
– a levegő lételemük szenvedélyes természetvédők.
Hivatásuk: pl.: média, művészet, tánc, jógatanár, túravezető, természetvédő, erdész, kertész.
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: Sok időt tölts a természetben!

3. Csillagemberek: 

Külsejük:
– férfiak: magasak, vékonyak;
– nők: alacsonyak és karcsúak;
– szivárványszínű aura;
– szemük szokatlan formájú, csillogó csillagszemű;
– öltözködésük visszafogott;
– hűvösséget sugároznak;
– intuitív szellemi tudás;
– energiagyógyászat pl.: reiki érdekli, gyakorolja;
– általában nem vállalnak, vagy csak egy gyereket;
– érzékenyek az agresszióra;
– sci-fi, UFO téma nagyon érdekes a számukra.
Hivatásuk: pl.: természetgyógyászat, reiki mester, mérnök, postás, pénztáros, fodrász.
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: ?Becsüld egyéniséged!?

4. Lélekváltók 

Külső jegyeik: – változó lehet. 

Jellemzőik:
– a Földangyaloknak ez a képviselője nem vállalja a leszületés, a gyermekkor megpróbáltatásait, hanem egyből felnőtt testbe költözik. Legtalálóbb szó a lélekcsere arra, ami történik. Pl.: amikor egy ember öngyilkos akar lenni, a lélekváltó megszállja a testet. Ezzel magyarázható, amikor egy ilyen eset után az ember személyisége gyökeresen megváltozik;
– úgy érzik, eddigi életük ?rossz álom? volt;
– gyermekkorukra nem emlékeznek;
– nevüket idegenül fogadják;
– magatartásuk megváltozik;
– életmódjukat gyökeresen megváltoztatják;
– idegennek érzik önmagukat.
Hivatásuk: pl.:.zene, írás, tanítás.
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: Változtass, ha szükségét érzed!

Ehhez a típushoz nem adunk képeket, mivel bármilyen külsővel előfordulhat.

5. Bölcs lelkek 

– átható tekintet, realizmus, sötét tónusú; hosszabb haj;
– szellemi sugárzásuk látszik arcvonásaikon (pl.: magas homlok);
– általában hosszúkás arcúak, lovagkori külső, szeretik az ősi jelképeket, hordani is.
– egyfajta távolságtartás, elmélyült tekintet;
– érzékenyek a holdfázisokra;
– pszichikus képességük fejlett;
– vonzza őket a mágia, asztrológia, tarot;
– együtt érzők, türelmesek embertársaikkal;
– energetikájuk nehezebb, mint a többi Földangyalé;
– gyakran emlékeznek más életeikre, előző fogadalmaik nehezítheti mostani életüket.
Hivatásuk: pl.: médium, asztrológus; szellemi tanító, filozófus, pszichológus,vállalkozó
Mottójuk, amire jó ha figyelnek: Ügyelj vérmérsékleted erejére!

Bölcs

A teszten kívül is tudni fogod, hogy hova tartozol, ha alaposan megfigyeled, milyen ügyek érdekelnek a legjobban, mi tüzeli fel, mi kelt benned aggódást, izgalmat, indulatot. Lehet a tanításod lényege az emberek anyagi szükségleteinek kielégítése úgy, hogy ne kelljen versengeni egymással, ne kelljen lopnunk, és ne indítsunk háborút, hogy elvegyük a részünket. A természet, levegő, víz védelmének tanítása. Esetleg arra szerződtél, hogy helyes gyereknevelési módszert mutass a többieknek. Megoldás erőszak és gyűlölet ellen. Manapság szinte végtelen a megoldásra váró feladatok sora. Minden segít amit szívből jövő szeretetből csinálsz. És aki egyszerű ember- ember egy feladata van, tanulni a jót a szeretetet a boldoggá válást.

Vélemény, hozzászólás?