Ezeket a férfiakat kerüld, ha jót akarsz magadnak! A kilenc legveszélyesebb típus!

Randizol? Új kapcsolatot keresel? Íme, egy párkapcsolat és randi szakértő-pszichológus tanácsai arról, milyen is az a férfi, akit jobb, ha messziről elkerülsz és a tippjei, hogyan ismerd fel őket.

1. típus: A MOGORVA: mindenen felhúzza magát és senki és semmi nem elég jó neki

Ő az a férfi, aki mindig bosszankodik valamin, gyakran agresszív és dühöng, ehhez társul még az is, hogy soha senki nem elég jó neki. Szerinte a munkahelye szörnyű, a kollégái nem normálisak, a barátainak a barátnői, feleségei egytől-egyig elviselhetetlen, buta libák, stb. Az ilyen pasinak előbb-utóbb Te sem leszel más, mint egy nagyszájú tehén, aki csak az életét keseríti, és ezt nap, mint nap a tudomásodra is hozza majd. Ugye nem hangzik jól?

2. típus: A SÉRTETT: nem képes túljutni azokon a sérelmeken, amiket a nők okoztak neki a múltban

Az ilyen férfinak feldolgozatlan párkapcsolati problémái vannak, valószínűleg a nagy szerelme elhagyta és ezt nem képes feldolgozni. Vigyázz, mert először kedves és érzékeny férfinak tűnik, aki bánatosan előadja majd neked, hogy Őt már mennyi nő bántotta és milyen csúnyán bántak vele, senki sem érti meg és ezzel addig nincs gond, amíg nem azon veszed észre magad, hogy szinte állandóan a volt barátnőiről, vagy a volt mennyasszonyáról beszél, Te meg ápolgathatod a lelkét. Azzal nincs baj, ha egy új kapcsolatban egyszer-kétszer szóba jön az ex, és az, hogyan bánt velünk, de ha ez a téma napi szinten van tartva a párodnál, akkor lépj le, amilyen gyorsan csak tudsz.

Hidd el, ezek az örökké sértett pasik ugyanis általánosságban haragszanak a nőkre, és nem valószínű, hogy egy ilyen férfi bárkiben újra megbízik majd és törődik vele, Téged is csak kihasznál, egyrészt bizonyítani akar a világnak, hogy „lám új barátnőm van”, másrészt jól esik neki, hogy talált valakit, akinek panaszkodhat és így még pszichológusra sem kell költenie.

3. típus: A TÚL SPORTOS: keskeny a határvonal egy klassz sportos pasi és az őrült között, akinek a sport mindennél fontosabb

A legtöbb férfi szereti a sportot, és nem is baj, ha nyomon követi a kedvenc csapatának meccseit, vagy megnézi a fontosabb sportközvetítéseket és műsorokat a tévében. Sőt, ha adhatunk egy tanácsot, ezt inkább érdemes is hagyni és egyből te leszel számára a világ legjobb barátnője. DE: ha minden meccset és közvetítést megnéz, még a huszadrangú csapatok meccseire is elmegy, ahol nagyobb a meccs a szurkolók és a rendőrség között, mint a pályán, és emellett nem zavarja, hogy hetek óta nem volt egy közös estétek sem, nem érdekli semmi, amikor sportot közvetít a TV és közben szétesik a ház, akkor gondolkodj el azon, milyen is lesz így a közös jövő.

4. típus: A MANIPULÁTOR: Szerinte jobban ismer Téged, mint Te magad? Hidd el, téved!

Már az első találkozáskor előadja, hogy szerinte mi áll jól Neked, hogyan kellene viselkedned, és általánosságban mitől lesz egy nőből jó nő. Finoman és óvatosan megpróbál majd olyanná formálnia, amilyennek szerinte lenned kellene. Tényleg olyan férfira vágysz, aki megmondja, hogyan öltözz, hogyan élj, és mit gondolj? Nem? Akkor hagyd, hogy keressen magának olyan nőt, aki megfelel neki, Te pedig adj hálát, hogy időben megmenekültél a karmai közül.

5. típus: A SZÉPFIÚ: biztosan olyan jó egy Brad Pitt hasonmással randizni vagy csak az irigyel Téged, aki még nem járt vele?

De mi van akkor, ha a srác több időt tölt a fürdőszobában és a tükör előtt, mint Te, többet költ ruhákra, mint Te, és állandóan magával és a külsejével van elfoglalva? Tényleg jó lenne, ha a barátod adna tippeket, milyen is a legújabb melírozási és hajfestési technika (ez alól egy felmentést adunk: ha a srác fodrász) és hogy dolgozd le a kis felesleget a hasadról? Nos, ha mindenre nem a válasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet olyan sráccal járni, aki sokkal jobban néz ki, mint bármelyik átlagosan csinos nő.

6. típus: AZ OKOSKA: a srác, aki okosabb, jobb és szebb mindenkinél

Találkoztál már vele? Ő mindenütt, minden társaságban a legokosabb, mindenről van véleménye, ráadásul halálra sértődik, ha bárki megkérdőjelezi, amit mond. Ehhez járul az, hogy senkit meg nem hallgat, hiszen elvégre csak neki lehet igaza, és az ő tudása minden területen biztos és megkérdőjelezhetetlen. Ha ismered a mondást, mely szerint:- „a világgal csak az a baj, hogy az ostobák mindenben holtbiztosak, az okosak viszont örökké kételkednek.” – akkor nem is ragozzuk tovább, miért nem érdemes foglalkozni egy ilyen „okos”férfival.

7. típus: A FÉLTÉKENY PARANOID ALKAT: aki tuti biztos benne, hogy valamire készülsz ellene

Ők azok, akik biztosak benne, hogy ha kicsit mélyebb a dekoltázsod, új a frizurád vagy kapsz egy sms-t a régi barátodtól, akkor tutira őt készülsz megcsalni vagy már meg is tetted. Folyamatosan vádaskodik, állandóan vigyáz rád, megpróbál kisajátítani és a féltékenységével az őrületbe kerget. Nos, ha nem szeretnéd, hogy erre sor kerüljön, akkor jobb, ha mielőbb lelépsz tőle!

8. típus: A CSAJOZÓGÉP: őt hajtja a vadászösztön és nem képes egy nő mellett lehorgonyozni, mindenkit megcsal

Ő az a férfi, aki finoman szólva nem a fejével gondolkodik, különösen, ha nőkről van szó. Várhatja otthon a világ legszebb nője és csodás gyerekei, ő akkor is „vadászni fog”. És az a legrosszabb, hogy az ilyen típusú férfi szerint „mindez jár is neki, mert ő a FÉRFI”, mármint a kis kalandok amellett, hogy van barátnője vagy felesége. Ha a kapcsolat elején a srác elszólja magát, hogy igen, ő csalta a volt barátnőit, vagy láthatóan túlságosan is bírja a nőket, (például szeret flörtölni a barátnőiddel) vagy gyakran kap megmagyarázhatatlan hívásokat és üzeneteket, akkor is, ha veled van, akkor addig hagyd ott, amíg nem késő, és be nem hálóz a sima dumájával. Régi igazság, hogy „aki csalfa az csalfa is marad” – tévedsz, ha azt hiszed, meg fog változni.

9. típus: A DURVA és GONOSZ PASI

Szerencséd van, ha még nem találkoztál vele, mert ő az egyik legrosszabb típus. Ne tévesszen meg esetleg a jó külseje, a tűz is szép, de éget. Ha egy férfinek láthatóan élvezetet okoz mások akár fizikai, akár lelki szenvedése, semmi érzést nem mutat sem irántad, sem a hozzátartozóid iránt, gyakran veled is gonoszkodik és „beszól”, bánt Téged akár szavakkal, akár tettekkel, akkor tényleg FUSS! A durvaságnak és gonoszságnak a fizikai bántalmazástól a lelki terrorig, megalázásig sok formája van, és egyiket sem szabad eltűrni. Ennyit aztán tényleg egy pasi sem ér meg.

Szóval, ha a fenti tulajdonságok közül bármelyik „túlteng” a választottadban és/vagy vegyíti az egyes típusok legrosszabb tulajdonságait, akkor, ahogy mondani szokták, az ilyen férfi ellen minden nő a kalapjával védekezzen: azaz „kapaszkodjon bele és meneküljön”.

Forrás: inventorspot.com

Vélemény, hozzászólás?